Bli företagsmedlem

Välkommen till din trevligaste investering hittills!

Vill Ni ha ett minnesvärt och unikt alternativ att genomföra Er representation på? Ersätta opersonliga krogbesök och stökiga idrottsmiljöer? 

När Ert företag blir medlem i The Winery Room kan Ert företag ha tillgång till Er alldeles egna vinsamling och Er egen mötesplats mitt i stan. Låt The Winery Rooms experter sätta ihop Er egna unika vin samling ur vilken Ni sedan kan välja och servera, tillsammans med en lämplig bit mat, vid Era representationstillfällen. Vinkällaren är också en utmärkt plats att använda även under dagtid. Vårt provningsrum är fullt utrustade för konferenser med whiteboard, projektor och duk, trådlöst internet osv. Och är det något beslut eller projekt som ska firas är det bara att promenera in och hämta ut champagnen direkt ur facket.

Medlemmar har företräde till konferenslokalerna och åtnjuter dessutom en kraftig rabatt vilket gör källaren till ett enkelt och attraktivt alternativ jämfört med att konferera hemma på kontoret eller ute i glesbygden. Malmös Vinkällare har både företags- och privatmedlemmar från många intressanta branscher och områden vilket innebär att du har möjlighet att utöka ditt nätverk med nya spännande kontakter.

Medlemsförmåner företag:

  • Möjlighet att hyra förvaring av era viner i våra optimala vinlagringskylar – se vidare under rubriken ”Vinlagring”
  • Möjlighet att låta en vinexpert bygga upp Er egna unika vin samling, efter Era preferenser och investeringsnivå.
  • Möjlighet att boka lokal för konferens.
  • Exklusiva inbjudningar till kurser och evenemang.
  • Fri rådgivning vid vininköp, investering etc.
  • Möjlighet att lägga ut inköp och upphämtning av vin från Systembolaget på The Winery Room.

Logga in

KONTAKTA OSS

PRENUMERERA PÅ VÅRT

NYHETSBREV