Bli privatmedlem

Att bli medlem hos The Winery Room är en god investering oavsett om du främst letar efter en plats att förvara din vinsamling eller om du är ute efter ett socialt vattenhål för dig och din bekantskapskrets. Optimala lagringsförhållanden för dina flaskor och unik atmosfär gör vinkällaren till en perfekt kombination av nytta och nöje.
Om du har ett nystartat vinintresse finns dessutom mängder av möjligheter att gå på medlemskvällar, kurser och evenemang där många är exklusivt för medlemmar. För dig med ett mer etablerat intresse kan vi locka med investeringsrådgivning, seminarier och diverse specialevenemang.

En gång i månaden är det medlemskväll. Då händer det något spännande! Öppnar vi inte en eller ett par olika flaskor tillsammans, minglar och umgås med varandra så håller vi i spännande provningar. The Winery Room har både företags- och privatmedlemmar från många intressanta branscher och områden vilket innebär att du har möjlighet att utöka ditt nätverk med nya spännande kontakter. Som privatmedlem kan du också boka lokalerna för privata vinprovningar eller andra evenemang. 

Vi ser fram emot att få ta hand om dig och dina vänner vid många tillfällen framöver!

Medlemsförmåner privatperson:

  • Möjlighet att hyra förvaring av dina viner i våra optimala vinlagringskylar – se vidare under rubriken ”Vinlagring”
  • Exklusiva inbjudningar till kurser, vinprovningar och evenemang.
  • Möjlighet att boka unika vinprovningar i ett slutet sällskap med dina vänner, arbetskolleger, kunder etc, i våra lokaler. Vinprovningen arrangeras och genomförs av oss under ledning av en av våra erfarna provningsledare.
  • Erbjudande om underbara resor till spännande vingårdar.
  •  Nyhetsbrev.
  • PRIS: 99 kr per månad.

Alla medlemskap gäller för 12 månader i taget med tre månaders ömsesidig uppsägningstid. Alla förmåner börjar gälla i och med påskrivet medlemsavtal. Ansök om medlemskap i formuläret nedan redan idag!

Logga in

KONTAKTA OSS

PRENUMERERA PÅ VÅRT

NYHETSBREV